Voorwaarden

No Cure No Pay

Bij Amsterdam Rental Brokers (woningverhuurinamsterdam) betaalt u geen marketingkosten of intrekkingskosten. Onze dienstverlening is volledig op ‘no cure no pay’ basis. Ook het intrekken van de opdracht tot verhuur van uw woning kunt u op ieder moment geheel kosteloos doen. U bent ons pas courtage verschuldigd bij het accepteren van een huurvoorstel. Deze courtage wordt in mindering gebracht op de eerste maand huur en de waarborg, die bij de eerste betaling op onze rekening worden gestort. Het batig saldo wordt direct na de check-in op uw rekening gestort. Uiteraard ontvangt u hiervan een financieel overzicht. De daaropvolgende maand huur wordt door de huurder rechtstreeks op uw rekening voldaan.

Courtage en opdracht

Indien wij uw woning succesvol bemiddelen, bent u ons courtage verschuldigd. Deze courtage bedraagt het standaard tarief van 8% exclusief BTW van de jaarhuur over een maximale periode van 1 jaar. Dit houdt in dat per geslaagde bemiddeling u maximaal 1 maandhuur plus BTW aan ons verschuldigd bent. Voor het geven van een opdracht dient u onze opdracht tot dienstverlening in te vullen en te ondertekenen. Onze opdracht kunt u vinden onder downloads en links onderaan deze pagina.

Geen verplichting tot exclusiviteit

In tegenstelling tot veel andere verhuurmakelaars hanteren wij bij Woningverhuurinamsterdam geen exclusiviteitsclausule. U kunt uw woning in Amsterdam dus ook gerust bij een andere makelaar in de verhuur zetten, of uw woning verhuren via uw eigen netwerk. Ook dan kunt u nog steeds van onze diensten gebruikmaken voor het opstellen van een huurovereenkomst en/of voor het inspectierapport en de check-in. Kortom, ook als u al een andere makelaar heeft, is er geen enkel bezwaar om daarnaast WoningVerhuurinAmsterdam in te schakelen voor aanvullende diensten bij de verhuur van uw woning.